Vi + web360 = uspjeh

formula je jednostavna, samo nam još pošaljite detalje i kontaktirati ćemo Vas
+

Izrada web stranica

Izrada web stranica vrhunske kvalitete na kojima rade certificirani stručnjaci.Svi naši projekti jedinstveni su po svom sadržaju i dizajnu. Svakodnevno nastojimo usavršavati i nadograđivati svoje znanje kako bi se što više isticali od drugih s novim idejama, vještinama,...

Na prvom mjestu nam je svakako zadovoljstvo naših klijenta, a svoje povjerenje nam iskazuju na način da se odluče baš za nas. Stoga pogledajte naše reference i shvatit ćete zašto da baš mi budemo vaš izbor. Proširite svoje poslovanje i pokrenite svoj projekt još danas!

Što je web stranica?

Web stranica je osobna iskaznica Vaše djelatnosti na internetu. Na taj način predstavljate svoje usluge, proizvode, ali i sami sebe i svoj ugled. Fraza "dizajn prodaje stvar" na internetu itekako ima svoje temelje, jer dobro dizajnirana web stranica zadržava potencijalnog klijenta i na njega ostavlja dojam.

Ukoliko posjedujete web koji nije dobro organiziran i dizajniran nesvjesno tjerate potencijalne kupce od sebe i ostavljate dojam neozbiljne tvrtke koja ne ulaže u svoje poslovanje.

Faze izrade web stranica

Izrada web stranice započinje analiziranjem samog projekta i Vaših zahtjeva, nakon čega Vam predlažemo način na koji bi to bilo najbolje realizirati. Nakon što se sve dogovori krećemo sa izradom dogovorenog. Prva stvar koja se radi je dizajn koji Vam po završetku izrade šaljemo na uvid nakon čega (ukoliko je potrebno) radimo izmjene prema Vašim željama. Zatim dogovoreni dizajn u ruke primaju naši programeri koji oživljavaju Vaše želje i fizički izrađuju web stranicu.

Kada je Vaša web stranica gotova daje Vam se mogućnost njezinog samostalnog ažuriranja putem našeg CMS sustava. Isto tako, svim našim klijentima dostupni smo od 0-24 za sve upite i zahtjeve koje riješavamo u najbržem mogućem roku.

Samostalno ažurirajte svoj web (CMS)

Ukoliko ste se već informirali o izradi web stranica vjerojatno ste čuli za izraz CMS ili samostalno ažuriranje stranice. Ako kao korisnik želite sami raditi izmjene na svojem webu, vjerojatno su Vam mnoge tvrtke ponudili gotova CMS rješenja koja su komplicirana za korištenje i ako ne poznajete osnove izrade web stranice zaputili ste se u slijepu ulicu.

Upravo iz tog razloga svi Naši klijenti koriste CMS kojeg smo sami izradili i koji je rađen prema potrebama Naših klijenata. Vrlo je jednostavan za korištenje i ažuriranje Vašeg weba pretvoriti će u zabavu. Testirali su ga svi Naši klijenti i svi su redom bili oduševljeni jednostavnošću i funkcionalnošću.

Prije nego Vam ostavimo CMS na korištenje upoznat ćemo Vas sa istim kroz desetominutno predavanje nakon kojeg ćete ovladati svim potrebnim vještinama s kojima ćete samostalno unositi izmjene na svoju web stranicu.

Što nakon izrade web stranice?

Nakon izrade web stranice svu pažnju posvećujemo prilagodbi stranice na internet tražilice. Na taj način osiguravamo da se Vaša stranica kao rezultat pretrage za određeni pojam koji predstavlja Vaše usluge ili proizvode pojavi na najvišoj poziciji.
 

Primjer:
Obitelj Horvat nudi smještaj u svom obiteljskom hotelu u Zagrebu. Osobe koje pretražuju smještaj u Zagrebu utipkat će preko tražilica pojmove poput "smještaj u Zagrebu" ili "apartmani za iznajmljivanje Zagreb" i upravo je naš posao da se za te određene pojmove Vaša stranica prikaže na što većim pozicijama na internet tražilicama.


Moramo Vas svakako upozoriti, nakon što stranica bude gotova ne možete očekivati da Vaša stranica za određene pojmove pretraživanja bude na prvoj stranici Google. Da bi to ostvarili potrebno je prije svega vrijeme. Trenutne rezultate možete ostvariti jedino uz AdWords. Više o tome kliknite na Internet marketing.