Rab web conference

7

Rezervirajte svoje mjesto !

Približite se virtualnom svemiru !

Rab Web Conference savršena je prilika da steknete znanje i razmijenite iskustva s vrhunskim stručnjacima IT sektora – steknite nova poznanstva i otvorite vrata digitalnog svemira ! Predavanja pokrivaju tri tracka: backend programiranje, frontend programiranje i digitalni marketing, a program i sadržaj predavanja prilagođen je kako bi baš svi mogli sudjelovati.

Atraktivne lokacije predavanja i ugodna klima dodatno će upotpuniti vaše iskustvo, a za sve polazinke pripremili smo i organizirani izlet brodom kao i Closing Party s velikim koncertom za kraj našeg druženja.

it stručnjaci

RWC okuplja vodeće stručnjake iz velikih tvrtki kao što su Google, Infobip, Njuškalo, AirCash, Trikoder, Kg media i brojni drugi.

znanje i iskustvo

IT industrija raste iz dana u dan – saznajte najnovije trendove i razmijenite iskustva s međunarodnim stručnjacima.

savršene lokacije

Otok Rab s pravom nosi naziv “otok ljubavi i sreće” – atraktivne lokacije na kojima se konferencija održava otkrit će vam i zašto.

vrijedna nagrada

Jednog sretnog polaznika konferencije očekuje velika nagrada – školovanje u 4geeksacademy.com u vrijednosti od 6000 €.

putovanje koje vode stručnjaci !

Bilo da ste na početku svoga puta ili već posjedujete određeno iskustvo u ovim sferama, smjernice koje možete dobiti od vodećih IT stručnjaka definitivno mogu usmjeriti vašu budućnost !

Zanima li vas frontend, backend ili digitalni marketing, Rab Web Conference na jednom mjestu okuplja višegodišnja iskustva iz velikih firmi koje vam mogu obogatiti i proširiti poglede na određene teme. Zapamtite, učimo dok smo živi !

Znanje dostupno iz sigurnosti vlastitog doma !

Niste u mogućnosti doputovati na otok Rab u vrijeme održavanja konferencije ? Nemate problema ! U vašem slučaju predavanja će vam biti dostupna putem live streama tako da znanje i iskustva vodećih stručnjaka u IT sektoru možete upijati iz udobnosti vlastitog doma.

Također, svim polaznicima omogućavamo pristup video snimkama sa predavanja tako da vam najbitnije informacije jednostavno ne mogu pobjeći !

Što vas zapravo zanima ?

koliko traje rab web conference ?

Drugo izdanje IT događaja Rab Web Conference održati će se od 25. svibnja do 28. svibnja 2023. godine, kada se održava Closing Party i koncert.

kako kupiti ulaznicu ?

Ulaznice za Rab Web Conference možete kupiti putem virtualne košarice na službenoj stranici eventa ili putem kontaktiranja samih organizatora.

Koje su lokacije konferencije ?

Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Proin eget tortor risus. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit.

Što ako ne mogu na otok rab ?

U slučaju da fizički ne možete prisustvovati predavanjima na otoku Rabu, za vas smo pripremili live stream putem kojeg možete pratiti predavanja uživo online putem.

Zašto doći na rab web conference ?

Atraktivne lokacije, ugodna klima i tri smjera predavanja definitivno su razlog za kvalitetan team building vaše kompanije ili stjecanje iskustva i poznanstva pojedinca koji namjeravaju proširiti svoje znanje o IT industriji.

Što sve ulazi u cijenu ulaznice ?

U cijenu ulaznice uključeni su troškovi coffee breakova između predavanja kao i ručak svakog dana konferencije. Isto tako, u cijenu je uključen i kompletni organizirani izlet brodom.

Koji predavači dolaze na rwc ?

RWC okuplja predavače iz velikih tvrtki kao što su Google, Infobip, Trikoder, Njuškalo, Kg Media, AirCash i brojni drugi, a svoja će iskustva i znanje s vama podijeliti vodeći regionalni i međunarodni IT stručnjaci. Više o samim predavačima možete saznati ovdje.

Do kada traje early bird kupnja ulaznica ?

Early birt popust od 30% na kupljenu ulaznicu za Rab Web Conference dobivaju prvih 10 polaznika pojedinog tracka.

različita tracka

sadržajnih predavanja

Stručnih predavača

atraktivnih lokacija

Sreća prati hrabre ?

Za one najbrže pripremili smo posebne pogodnosti – Early Bird popust od 30% na cijenu kupljene ulaznice dobivaju prvih 10 polaznika pojedinog od tri tracka konferencije.

Također, jedan sretni polaznik dobiva školovanje Full stack developera u 4geeksacademy.com u vrijednosti 6000 € kao veliku nagradu Rab Web Conference eventa.