Digitalni marketing

Dobro došli u svijet digitalnog marketinga !

Otkrijte sa nama sve tajne digitalnog svemira i što je sve potrebno kako bi kampanja oglašavanja pred milijunskom publikom donijela opipljive rezultate !

7

Putujemo zajedno !

Pripremite se, polijećemo ! S obzirom na to kakve su potrebe Vašeg poslovanja, zajedničkim snagama kreirajmo jedinstvenu i potpuno prilagođenu strategiju koja će Vam donijeti najbolje rezultate u sferi digitalnog svemira !

Gdje i kako se oglašavati ?

Strategije digitalnog marketinga i koji će se kanali oglašavanja koristiti razlikuju se od poslovanja do poslovanja i ne postoji savršena dobitna formula. Za vas kreiramo sveobuhvatnu a opet prilagođenu kampanju kako bi vas uveli u digitalni svemir !

Google Ads

Razvijamo strategije Vašeg oglašavanja na najpopularnijoj tražilici koju svi mi svakodnevno koristimo te Vas optimiziranim kampanjama dovodimo na vodeće pozicije ! 

Facebook & Instagram

Društvene mreže postale su dio svakodnevnog života, pa su tako neizostavne u planiranju digitalnog marketinga bez obzira na prirodu Vašeg poslovanja.

Content marketing

Stvaranje kvalitetnog sadržaja na Vašim stranicama povećava se posjećenost, stvara autoritet na tržištu i čini Vaše poslovanje prepoznatljivim – redovitost relevantnog sadržaja natjerat će Google da se “zaljubi” u Vaše web mjesto !

Newsletter

Praksa marketing kampanja putem E-mailova pokazala se kao vrlo efikasno rješenje kako posjetitelje web stranica zainteresirati još više za Vaše proizvode i usluge i pretvoriti ih u aktualne kupce !

Ono što vas najviše zanima

Što je zapravo digitalni marketing ?

Digitalni marketing podrazumijeva sveobuhvatno online oglašavanje što uključuje: društvene mreže poput Facebooka i Instagrama, Google Ads kampanje, E-mail oglašavanje odnosno newsletter kampanje i stvaranje jedinstvenog, kreativnog i relevatnog stručnog sadržaja tzv. Content marketing.

Zašto odabrati digitalni marketing ?

Digitalni marketing nije budućnost, već sadašnjost – brojna poslovanja unaprijeđena su zahvaljujući upravo dobro razvijenim kampanjama oglašavanja kroz online kanale. S obzirom na to koliko korisnika dnevno koristi kanale kao što su Google ili popularne društvene mreže, digitalni marketing predstavlja efikasniji način da dođete do željene publike od standardnih oblika oglašavanja.Također, postignuti rezultati prate se i analiziraju na jednostavne i pristupačne načine.

Koje su najbolje strategije digitalnog marketinga ?

Strategije digitalnog marketinga nikad nisu “crno-bijele” i ne postoji dobitna formula koja će Vas preko noći napraviti bogatim. Digitalni marketing je proces koji uključuje puno odluka i razlikuje se od poslovanja do poslovanja, međutim, benefiti dobro razrađene strategije donose dugoročne uspjehe u poslovanju.

Što to znači za moje poslovanje ?

Kvalitetne, kontinuirane i dobro razvijene strategije digitalnog marketinga mogu unaprijediti Vaše poslovanje u mnogim sferama kao što su: stvaranje branda, povećanje prihoda, poboljšanje odnosa s kupcima, stvaranje konkurentnosti i mnoge druge – izbor je apsolutno Vaš !

Što mogu dobiti digitalnim marketingom ?

Kanali oglašavanja nude vam pristup širokom broju korisnika interneta kojima predstavljate svoj proizvod i usluge i time širite svoje tržište i unaprijeđujete poslovanje. Digitalni marketing nudi nam mogućnost da upravo u tom “moru” korisnika interneta dođemo do onih koji su zaista zainteresirani za poslovanje sa vama.

Zašto je to bitno za moj brand ?

Pomoću digitalnog marketing stvarate odnos upravo s onim klijentima koji su zainteresirani za vaše proizvode i usluge. Digitalnim marketingom dolazi se do tržišta na kojem se kreću vaši zainteresirani potencijalni klijenti, a kvalitetnom strategijom stvara se tzv. “Brand awareness” odnosno vi postajete prepoznatljivi na svom području djelovanja. Dati vašem poslovanju virtualni identitet jedan je od najvažnijih zadataka digitalnog marketinga.

Zašto bi se manja poslovanja koristila digitalnim marketingom ?

Digitalni marketing pruža priliku da manja poslovanja i relativno nepoznati poduzetnici na svom tržištu strateški zauzmu bolje pozicije i postanu prava konkurencija “velikim igračima”. Pomoću digitalnog marketinga upravo se vi možete predstaviti svijetu kao najpouzdanije i najrelevantnije rješenje za korisnikove glavobolje

Kako da dođem do pravih kupaca ?

Cilj ovog procesa upravo je među brojnim korisnicima interneta pronaći i “profiltirirati” upravo one koji su zainteresirani za suradnju s Vama i koji su Vaši realni kupci. To se postiže na strateški način jer se putem digitalnih kanala mogu pratiti interesi korisnika i njihovo ponašanje dok vrijeme provode online.

Kanala digitalnog marketinga

Zadovoljnih klijenata

Vođenih kampanja

Godine iskustva