7

Zatražite besplatnu analizu sada !

Udruga Centar za kulturu dijaloga

Centar za kulturu dijaloga nevladina je, neprofitna i nestranačka udruga osnovana 2014. godine radi ispunjenja sljedećih ciljeva: jačanje osobnih i profesionalnih kapaciteta socijalnog najugroženijih slojeva stanovništva, posebno djece te njihovo uključivanje u društvo, poticanje i razvijanje svijesti mladih o uzrocima i načinima rješavanja socijalne isključenosti najranjivnijih skupina društva, zagovaranje prava najugroženijih skupina stanovništva pred institucijama lokalnih, regionalnih i nacionalnih tijela vlasti – promicanje dijaloga teoloških i vjerskih pitanja i različitih akademskih disciplina, kao i s različitim javnim djelatnicima i društvenim organizacijama

KLIJENT

CEKADE

Godina

2019.

Rabska torta

Rabska Torta radila se kao specijalitet, još za vrijeme vladavine Venecije prije više od 300 godina u bogatim kućama rapskih patricija. U XIX. stoljeću, osim gradskih obitelji, torta se radi po narudžbi u samostanu Sv. Antuna Padovanskog i poslije u benediktinskom samostanu Sv. Andrije. Posluživala se prigodom najsvečanijih blagdana i prigodom krštenja, pričesti i Svete Krizme. Imala je okrugli oblik i pekla se najčešće u “štangama”. Starih nona, koje su na čaroban način znale sjediniti sve sastojke od kojih se radi Rabska Torta, sve je manje. Njihovi recepti čuvaju se kao dragocjenost naslijeđa umijeća izrade nježnog prhkog tijesta sa mirisnom jezgrom. Jednom prilikom gospođa Vilma je dobila priliku upoznati se sa izradom Rabske Torte i svojim znanjem, upornošću i voljom te uz pomoć svojih najbližih uspjela je srednjovjekovni Rab predstaviti u današnjici.

Klijent

Vilma slastice d.o.o.

Godina

2017.

Vilma slastice – Webshop

Web shop u vlasništvu Vilma slastica koji slovi za najboljeg proizvođača Rabske torte. Također, navedena firma se bavi proizvodnjom i prodajom slastica i domaćih autohtonih proizvoda. Uz svoje fizičke trgovine, za njih smo izradili Web shop na koji smo integirali i PayWay sustav kartičnog plaćanja. Uz navedenu opciju plaćanja, svoje proizvode možete platiti po ponudi ili pouzećem.

KLIJENT

Vilma slastice d.o.o.

Godina

2017.

Art Salon Zagreb

Prostor Art salona Zagreb posvećen je umjetnosti dulje od osam desetljeća. 14. studenoga 1933. najveći hrvatski kipar Ivan Meštrović postavio je u neorenesansnoj palači u Ilici 12 stalnu izložbu svojih skulptura i otvorio galeriju. Tvrtka Vesperium u vlasništvu obitelji Mužar vraća ove prostore svojoj ishodišnoj namjeni i osniva Art salon Zagreb koji namjerava promicati hrvatsku kulturu priređivanjem izložbi različitih vidova umjetnosti. Aukcijska kuća Art salona Zagreb održava redovite dvoranske i internetske aukcije, vrši besplatne procjene umjetnina i potiče ideju o umjetnosti kao investiciji.

Klijent

Art Salon Zagreb

Godina

2015.

Rab Point

Tvrtka „Rab point“ bavi se iznajmljivanjem bicikala i e-bicikla s potpunom logističkom potporom, servisom bicikala (montaža, popravci, održavanje), organizacijom biciklističkih tura s vodičem na otoku Rabu i organiziranjem vožnje biciklističkim stazama na Velebitu. U ponudi imaju dostavu bicikla do željenog mjesta, odnosno apartmana, stana, Web stranica sadrži kartu s označenim i opisanim biciklističkim stazama.

Klijent

Rab Point

Godina

2017.

Anima Arba

Anđelko Pahljina strastveni je i višestruko nagrađivani maslinar, a proizvod njegovog OPG-a maslinovo je ulje koje savršeno oslikava otok Rab i njegovu dušu – stoga s pravom nosi ime “Anima Arba”. Ovo vrhunsko ulje dvaput je proglašeno najboljim svjetskim uljem, u 2018. i 2022. godini, a plodovi masline dolaze s maslinika koji se nalazi na nadmorskoj visini od 400 metara što ga čini najvišim maslinikom na Jadranu ! Kako bi ovom vrhunskom prozvodu dali digitalan identitet i približili ga vašim domaćinstvima napravili smo potpuno repsonzivan web i pripadajući web shop gdje možete pronaći njihove kvalitetne artikle !

Klijent

Trgovine Petra

Godina

2021.

Yellow nautic Split

Yellow nautic je firma koja svoje sjedište ima u Splitu. Primarna djelatnost je servis plovila u njihovom serivisu ili po potrebi na terenu. Zastupnici su za najmodernije brodske tvrtke kao što su Yamaha, Mercury ili Tohatsu. Sama web stranica sadržava video na naslovu početne stranice, moderni hamburger meni navigaciju i moderni flat dizajn.

Klijent

Yellow nautic

Godina

2018.

Dundovo d.o.o.

Komunalna tvrtka u vlasništvu Grada Raba koja vodi brigu o prikupljanju otpada, održavanju zelenih površina, parkingu, vrši pogrebne usluge, održava ceste, vodi brigu o tržnici i upravlja sportskim objektima.

KLIJENT

Dundovo d.o.o.

Godina

2016.

Vrelo d.o.o.

Još jedna komunalna tvrtka u vlasništvu Grada Raba koja koja prvenstveno vodi brigu o vodoopskrbi i odvodnji na otoku Rabu. Uz samu web stranicu odradili smo i virtualne šetnje svih vodosprema, laboratorija i sustava javne odvodnje.

Klijent

Vrelo d.o.o.

Godina

2016.

Residence Astoria

Residence Astoria nalazi se unutar pješačke zone, a sve gradske atrakcije su u neposrednoj blizini: katedrala, samostani, muzeji, glavni trg, galerije, gradska loža, ACY-marina, kupalište, parkovi, gradska promenada, tenis, waterpolo, noćni život, butige, barovi, restorani i trgovine. Naši apartmani su opremljeni najmodernijom tehnololgijom i vrhunski uređeni. Na prvom katu rezidencije posebna je atrakcija Restoran Astoria, smješten na terasi odakle se otvara pogled na cijeli glavni trg starogradske jezgre te preko cijele luke i na glavnu šetnicu Raba. Jelovnik je inspiriran zanimljivom poviješću kuće i orijentiran na gastronomsku tradiciju grada i otoka. U prizemlju rezidencije s izlazom na glavni gradski trg još je jedna zanimljiva ponuda – Caffe bar Astoria. Bar je poznat po biranim picima, širokoj paleti hladnih čajeva i koktela, svih varijacija kave i po ukusnim croissantima i briochima.

KLIJENT

Residence Astoria

Godina

2018.

Restoran Leut

Restoran smješten na samom moru u mjestu Barbat. Ima preko 30 godina obiteljsku tradiciju bavljenja turizmom. Mediteranska kuhinja i menija šefice Ane koja se temelji na svježim namirnicama iz vlastitog vrta bazirana je na ribi i mesu uz profesionalno i uslužno osoblje. Svakom će gostu zasigurno pružiti ukusno iskustvo. Poštujemo i primjenjujemo spoj tradicije i inovativnosti. Jedna od posebnosti restorana “Leut” ponuda je crnog vina “Plavac” i “Merlot” iz obiteljskog vinograda. “Leut” je pogodan za veće evente i privatna okupljanja za sve prigode. Uz web stranicu u suradnji s fotografom Ivicom Šubićem iz tvrtke “RabPix” napravili smo video koji je u trajanju od cca 3 min obuhvatio kompletnu priče obitelji koja vodi restoran “Leut”.

KLIJENT

Restoran Leut

Godina

2018.

Šanić apartmani

Obitelj “Šanić” svoj smještaj nudi u dvije kuće u mjestu Lopar. Kuće se nalaze u neposrednoj blizini najpoznatije plaže “Rajska plaža” koja je na top listama svih mogućih medija. U dvije kuće ukupno svojim gostim nude smještaj u ukupno 10 apartmana. Uz web stranicu na webu je i video koji obuhvaća cjelokupnu ponudu.

Klijent

Šanić apartmani

Godina

2017.

Restoran Velum

Restaurant “Velum” je prva i jedina cjelogodisnja destinacija na otoku Rabu kada su u pitanju tradicionalni rapski i mediteranski specijaliteti. “Velum” je oduvijek bio mjesto susreta,jednako privlacan poslovnim ljudima,obiteljima s djecom i turistima zeljnih autotohnih okusa. Uz restoran “Velum”, koji se nalazi u centru novog dijela otoka Raba, kao dodatni objekt u centru starogradske jezgre se nalazi i drugi objekt pod nazivom “Velum Arba” koji je omiljena destinacija turistima koji navrate na koktel u večernjim satima. Uz web stranicu, izradili smo i virtualne šetnje koje pružaju savršen prikaz prekrasno uređenog interijera i prekrasne terase koja se nalazi u samom centru grada Raba.

Klijent

Restoran Velum

Godina

2019.

Suvenirnica Nonna

Suvnirnica Nonna se nalazi u samom centru starogradske jezgre otoka Raba. u ponudi imaju pregršt autohtonih suvenira koji će vam biti vječni podjsetnik na vaš odmor na najljepšem otoku na svijetu. Također, i za njih smo izradili virtualnu šetnju koja prikazuje njihov prostor ali isto tako i put koji će vam uvelike pomoći da vidite na koji način doći do njih.

Klijent

Suvenirnica Nonna

Godina

2014.

Restoran Dionis

Restoran koji radi punih 30 godina i pritom stvara tradiciju i garantiramo kvalitetu. Vode se najjednostavnijom i najučinkovitijom referencom a to je, najbolji gost je zadovoljan gost. Osim vrhunskih jela i savršenog ambijenta, u ponudi imaju smještaj i konobu s bazenom koja prvestveno služi za organizirana slavlja poput vjenčanja i krstitki. Virtualna šetnja je izrađena kao šlag na tortu kako bi interent korisnik dobio potpuni doživljaj prostora.

Klijent

Restoran Dionis

GOdina

2020.

Restoran Plaža

Obiteljski bistro “Plaža” posluje uspješno od 1987 godine. U ponudi imaju razna mesna i riblja jela koja pripremaju na roštilju na ugljen te se pronađe za svakoga ponešto. Uz raznovrstan Jelovnik, dolazi i vrhunska usluga i gostoprimstvo u domaćoj,prijateljskoj atmosferi. Nalaze se u Barbatu na otoku Rabu, tik uz more na Barbatskoj šetnici. Do njih možete pješke, autom i brodom, za te prilike se ispred Bistro-a nalazi privezište za njihove drage goste.

Klijent

Restoran Plaža

Godina

2019.

Villa Šubić

Obitelj Šubić, povodom obilježavanja više od 40 godina bavljenja turizmom, odlučila je svoje buduće goste dočekati sa najnovijim hotelskim sistemom dočeka gostiju, potpuno novim apartmanima, moderno uređenim i opremljenim po najnovijim standardima. Villa Šubić dizajnirana je tako da je oku ugodna, a duši opuštajuća, misleći na svaki detalj kako u apartmanima tako i u uređenju okućnice i vanjskog sadržaja.

Klijent

Villa Šubić

Godina

2016.

Classic Bar

Turistička priča obitelji Keko počinje davne 1961. godine, a danas nudi smještaj u 13 smještajnih jedinica – 7 apartmana i 6 soba. Osim vrhunskog doručka, gostima je na raspolaganju Caffeteria, Cocktail bar i restaurant s na daleko poznatim pizzama i jelima s grilla. Classic Cocktail Bar najstariji je privatni cocktail Bar u Republici Hrvatskoj otvoren davne 1992. Godine. Smješten je na samome moru uz šetnicu i 80 m od smještajnog objekta. U ljetnim mjesecima u baru možete uživati u muzičkim eventima, nastupima domaćih i stranih glazbenika i u omiljenim koktelima vrhunske recepture !

Klijent

Classic Bar

Godina

2021.

GDCK Rab

Gradsko društvo Crvenog križa Rab osnovano je 1962. godine u Rabu i djeluje na području cijelog otoka Raba kao neovisna, nevladina organizacija na osnovi Zakona o Hrvatskom Crvenom križu, Statuta Hrvatskog Crvenog križa i Statuta GDCK Rab. GDCK Rab jedan je od najvećih kolektiva na otoku sa gotovo 500 članova u svojoj udruzi koja djeluje u zdravstvenim, socijalnim i edukativnim programima, a većina se odvija uz podršku Grada Raba. Putem web stranice koju smo izgradili posjetitelji mogu pronaći korisne informacije kao što je kako donirati krv, ali se i učlaniti GDCK Rab putem online obrasca !

Klijent

Crveni križ Rab

Godina

2022.

Lero Rab

Udaljen svega nekoliko minuta hoda od centra grada i starogradske jezgre i smješten u prekrasnoj uvali “Padova I” turistički obrt Lero Rab nudi najam smještaja, brodica, bicikala i motocikala. Potpuno prilagođeni web sadrži brojne korisne informacije za turiste, a na jednom mjestu možete pregledati sve cijene najma i rezervirati uslugu koja vas interesira !

Klijent

Lero Rab

Godina

2022.

GEK Opatija

Gimnazija Eugena Kumičića Opatija smještena je u zgradi nekadašnje Ville Gorove, kasnije nazvane Villa Olivetti. Danas isti prostor dijele Gimnazija Eugena Kumičića Opatija i Hotelijersko-turistička škola Opatija.  Opatijska gimnazija s radom je započela 1963. godine a znanje, kao neotuđiva vrijednost, spoznavanje i razvijanje osobnih potencijala, kreativnosti i kritičkog mišljenja vrijednosti su koje ova Škola već više od pola stoljeća njeguje i prenosi svojim učenicima. Gimnazija Eugena Kumičića Opatija danas ima 8 razrednih odjela  općeg i jezičnog usmjerenja. S obzirom na to da su tijela javnog sektora prema Zakonu o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja dužna prilagoditi digitalne sadržaje, kako bi dali jednake mogućnosti za primanje, slanje i korištenje informacija svima u digitalnom okruženju zna ovu web stranicu izgradili smo menu za prilagodbu sadržaja kako bi informacije bile dostupne baš svima.

Klijent

Gimanzija Opatija

Godina

2022.

NK Rab

Nogometni klub Rab osnovan je 1971. i jedan je od najstarijih otočnih klubova na sjevernom dijelu Jadrana. U više od pedeset godina svog postojanja uspješno je održana tradicija natjecanja sa svojim lokalnim igračima s otoka Raba. Na službenim web stranicama možete saznati sve informacije o klubu, rezultate svih selekcija i najavu sljedećih utakmica, upoznati povijest kluba ali i pregledati bogate galerije fotografija s prijašnjih utakmica. Ovaj web konstantno održavamo i ažuriramo s obzirom na uspjehe s zelenih travnjaka.

Klijent

Nogometni klub Rab

Godina

2022.

PJ-TRANSPORT D.O.O.

PJ – Transport d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju naftnih derivata, plina i transport raznih vrsta tereta u domaćem i međunarodnom cestovnom prijevozu s višegodišnjim iskustvom na svom tržištu. Jedini su na području otoka Raba koji vrše uslugu kućne dostave plina za domaćinstva, a upravo putem web stranice mogu se pronaći kontakt podaci onda kad vam takva usluga zatreba !

Klijent

PJ Transport d.o.o.

Godina

2021.

rent a quad cELO

Za sve one koji žele upoznati otok Rab na drugačiji, dinamičniji i atraktivniji način – tu je Rent a Quad Celo Rab, koji kroz individualne vožnje i organizirane rute nudi svojim posjetiteljima da najmom Quadova upoznaju prirodna bogatsva svog mjesta i okolice. Sve informacije o organiziranim vožnjama do Sjevernog Velebita kao i o panoramskim vožnjama najvišim vrhom otoka Raba dostupni su na webu- Također, pomoću Google karata implementirane su najatraktivnije destinacije koje jednostavno morate posjetiti !

Klijent

Celo quad

Godina

2021.